Advies en begeleiding bij de dagelijkse financiële en fiscale aspecten

Bij Finerfa is het mogelijk om advies en begeleiding te krijgen in bemiddelingstrajecten van financiële producten. Door aanwezige kennis van deze producten en het grote netwerk waarmee Finerfa samenwerkt, is Finerfa onafhankelijk adviseur. Wij hebben geen enkele verbintenis met welke kredietverstrekker of verzekeraar dan ook, waardoor wij onafhankelijk in ons advies kunnen zijn. Dat betekent dat wij onze cliënten niet adviseren op basis van de producten vanuit de aangesloten verstrekkers, maar juist op basis van de klantbehoefte. Deze klantbehoefte vloeit voort uit de door ons opgemaakte financiële scan c.q. planning. Om de vastgestelde doelen uit het advies te behalen worden door Finerfa daar de juiste producten bij gezocht. Zodat u als client de doelen behaalt die u voor ogen heeft.

Dagelijkse ondersteuning: Voor advies en begeleiding in uw dagelijkse administratie en bijhorende financiën bent u bij Finerfa aan het juiste adres. Juist omdat wij geheel vanuit financiële planning werken, krijgt u van ons duidelijk inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Als daar verbeteringen in aan te brengen zijn, adviseren en begeleiden wij u hierin. Denk hierbij aan de aangifte inkomstenbelasting. Het aanvragen, wijzigen of juist op tijd stopzetten van de diverse toeslagen.

Met de module particuliere ondersteuning en begeleiding bent u voor een vast en laag maandtarief verzekerd van de juiste begeleiding. Deze module kunt u beschouwen als een soort Helpdesk voor de meest voorkomende vragen rondom uw huishouding.

Met de module fiscaal bent u voor een vast maandelijks of een eenmalig jaarlijks bedrag verzekerd van de aangifte inkomstenbelasting. Deze wordt dan geheel door Finerfa verzorgd. Hiervoor komt onze adviseur bij u aan huis. Wij bespreken wat de veranderingen dat afgelopen jaar zijn geweest en nemen met u de vooraf ingevulde aangifte met u door. Waar nodig passen wij de aangifte aan en versturen de aangifte naar de belastingdienst. U weet dan ook direct hoeveel u terugkrijgt of eventueel moet bijbetalen.
Tijdens dit jaarlijks onderhoudsgesprek nemen wij meteen uw financiële planning door. Mocht hieruit blijken dat behoefte is aan advies, dan gaan wij daarmee voor u aan de slag. Dat gaat dan bijvoorbeeld via de module Financiële Scan of Planning.

Als u gebruik maakt van de module financiële scan/ planning of een advies en begeleidingstraject bij het aankopen van de woning, krijgt u de bovenstaande 2 modules het eerste jaar er standaard bij.

Wilt u advies en begeleiding van Finerfa bij uw dagelijkse administratie en de bijhorende financiën,
neem dan contact met ons op via 06-27212930 of laat een bericht achter op onze contactpagina en er wordt spoedig contact met u opgenomen.

Zakelijke ondersteuning: Ook ondernemers zijn bij Finerfa welkom voor advies, begeleiding en ondersteuning. Voor hen geldt in feite dezelfde werkwijze als voor particulieren. Echter afhankelijk van de vraag wordt het tarief bepaald. Bij interesse als ondernemer in onze dienstverlening kunt u het beste een afspraak inplannen. Neem hiervoor contact met ons op via 06-27212930 of laat een bericht achter op onze contactpagina en er wordt spoedig contact met u opgenomen.