Medewerkers

Jan van Gennip2

Jan

Mijn naam is Jan van Gennip. Ik ben alweer enige jaren werkzaam als persoonlijk adviseur. Door mijn opa en vader ben ik dit financiële vak ingerold. Mijn opa was vroeger al actief in dit werkgebied en mijn vader heeft dit werk voortgezet. En nu zet ik het werk van mijn vader weer voort. Dit doe ik als eigenaar van adviesburo Finerfa, waar ik ook werkzaam ben als adviseur. Als ik mezelf zou moeten omschrijven, dan vind ik het belangrijk om met maatschappelijke betrokkenheid bij te dragen aan financieel gezonde huishoudens. Dit doe ik met mijn kennis vanuit mijn eigen werk- en levenservaring. Ik heb door de jaren heen ook graag deelgenomen aan diverse opleidingen, zoals;

  • Sociaaljuridische Dienstverlening bij Hogeschool NCOI
  • Wettelijke vakbekwaamheid WFT Adviseur Hypotheken, Vermogen, Inkomen en Schadeverzekeringen
  • Postbachelor Financieel Planner (FFP) bij Hogeschool Avans en geregistreerd in het Register Financieel Planner
  • Erfrechtspecialist bij Stichting Keurmerk FES
  • Financial Life-Budget Coaching
  • Erkend CDD-analist en ingeschreven in het register Erkend

Ik ben erg gemotiveerd om oplossingen aan te bieden en oplossingen te creëren die mogelijk zijn binnen de mogelijkheden van de client en van de wet. Om zodoende het cliënten makkelijker te maken in hun dagelijkse bestaan. Hierbij werk ik doel- en resultaatgericht en heb ik oog voor de problemen waar betrokken cliënten tegenaan lopen. Van aard ben ik een in oplossingen denkend persoon en daar waar nodig ruim ik graag de bekende beren op de weg, uit de weg.

Met deze kennis, ervaring en mijn enthousiasme ga ik graag voor en met U aan de slag voor een goed geregeld en financieel gezonde toekomst!