Advies en begeleiding in het bemiddelingstraject

Bij Finerfa is het mogelijk om advies en begeleiding te krijgen in bemiddelingstrajecten van financiële producten. Door aanwezige kennis van deze producten en het grote netwerk waarmee Finerfa samenwerkt, is Finerfa onafhankelijk adviseur. Wij hebben geen enkele verbintenis met welke kredietverstrekker of verzekeraar dan ook, waardoor wij onafhankelijk in ons advies kunnen zijn. Dat betekent dat wij onze cliënten niet adviseren op basis van de producten vanuit de aangesloten verstrekkers, maar juist op basis van de klantbehoefte. Deze klantbehoefte vloeit voort uit de door ons opgemaakte financiële scan c.q. planning. Om de vastgestelde doelen uit het advies te behalen worden door Finerfa daar de juiste producten bij gezocht. Zodat u als client de doelen behaalt die u voor ogen heeft.

Eigen woning/ hypotheek: Ook als u een nieuwe of eerste koopwoning op het oog heeft kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding. Wij maken dan samen met u het financiële plan dat past bij de gewenste woning. Daarbij kijken wij ook naar uw situatie als bijvoorbeeld samenwoners. Hierbij is het van belang wat de afspraken zijn en of er bijvoorbeeld al vermogen uit de eigen woning bestond voordat u samen ging wonen. En wat u daarover heeft afgesproken of juist wilt afspreken. Daarbij zorgen wij ervoor dat u ook voldoet aan de juridische en fiscale wetgeving. Als het financiële plan voor u in orde is en past bij de nieuwe woonsituatie, gaan wij voor u aan de slag met de aanvraag. Hiervoor werken wij samen met enkele hypotheekkantoren in de regio. Zij verzorgen voor ons het hypotheekadvies en de bijhorende bemiddeling bij de bank.
Als de hypotheek geregeld is, gaan wij samen met u bekijken wat er verder nog gewenst is om u in te begeleiden. Denk hierbij aan het aanvragen van de voorlopige teruggaaf van de hypotheekrente, of het stopzetten van de huurtoeslag.
Ook als u wilt gaan verbouwen kunnen wij u hierin adviseren en begeleiden. Vanuit ons netwerk kunnen wij u daarbij ook in contact brengen met goede aannemers en andere werklui.

Wilt u advies en begeleiding van Finerfa bij het aankopen van uw nieuwe of eerste woning, neem dan contact met ons op via 06-27212930 of laat een bericht achter op onze contactpagina en er wordt spoedig contact met u opgenomen.

Verzekeringen: Ook voor verzekeringen zoals de inboedel- en opstalverzekeringen kunnen wij begeleiding bieden. Waar uit de financiële planning bijvoorbeeld een overlijdensrisico blijkt, waardoor u mogelijk in de financiële problemen zou kunnen komen, begeleiden wij u bij de aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering.
Ook inkomensvoorzieningen voor uw pensioen worden inzichtelijk gemaakt in het financieel plan. En wat daarvoor nodig is om het op het gewenste niveau te bereiken. Ook daarvoor kunt u bij Finerfa terecht. Wij begeleiden ook in deze trajecten, in samenwerking met intermediairs die de gewenste producten aanbieden.

Wilt u advies en begeleiding van Finerfa bij verzekeren of inkomensvoorzieningen, neem dan contact met ons op via 06-27212930 of laat een bericht achter op onze contactpagina en er wordt spoedig contact met u opgenomen.