Arbeidsrecht

Iedereen die werkt in Nederland heeft te maken met Arbeidsrecht. Of dat nu als werknemer of werkgever is maakt niet uit. Zelfs als zelfstandig ondernemer zonder personeel, heeft u toch te maken met het arbeidsrecht zodra er mensen ingehuurd worden.

De juridisch adviseur van Finerfa heeft ruime kennis in huis op het gebied van arbeidsrecht. Door de diversiteit in opleidingen zoals financiële planning, estate planning en sociaaljuridische dienstverlening is deze kennis door de jaren heen steeds verder vergroot. De ervaring als jarenlang zelfstandig ondernemer is een meer dan welkome aanvulling op de kennis die daarlangs aanwezig is.  
Voor zaken waarbij de vraagstelling verder gaat dan onze kennis werken wij samen met een advocatenkantoor. Ook rechterlijke procedures waarbij de aanwezigheid van een advocaat gewenst danwel verplicht is brengen wij bij dit kantoor onder.

Zaken waarin Finerfa u kan adviseren en begeleiden in het arbeidsrecht zijn vragen over:

  • Arbeidsovereenkomst/ CAO
  • Ontslag
  • Ziekte
  • Re-integratie
  • Salaris
  • Concurrentiebeding
  • Vaststellingsovereenkomsten


Als Finerfa u begeleidt bij arbeidszaken zoals een vaststellingsovereenkomst wordt er altijd vanuit een financiële planning geadviseerd. Op basis daarvan weet u vooraf hoe de financiële situatie is in de huidige situatie en na ons adviestraject. Vanuit deze positie kunt u veel betere keuzes maken. U heeft tenslotte het door Finerfa opgestelde financieel plan als uitgangspunt.
Omdat u dus weet wat de financiële consequenties zijn van de te maken keuzes, kunt u ook een veel beter overwogen keuze maken. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Via onze module dagelijkse ondersteuning adviseren en begeleiden wij u ook in het nazorg traject. Door deze nazorg staat u er niet ineens alleen voor nadat u bijvoorbeeld door langdurige ziekte een vaststellingsovereenkomst met de werkgever hebt gesloten. Want ook daarna zijn er weer voldoende keuzes en handelingen te maken. Hierbij helpen wij u bijvoorbeeld bij de aangifte inkomstenbelasting. Of het aanvragen van een WW-uitkering bij ontslag.

Ook als u geen directe vragen hebt over arbeidsrecht kunt u de module dagelijkse ondersteuning afsluiten. Meer hierover kunt lezen door hier te klikken.

Wilt u advies en begeleiding van Finerfa over vragen bij arbeidsrecht, neem dan contact met ons op via 06-27212930 of laat een bericht achter op onze contactpagina en er wordt spoedig contact met u opgenomen.